|
|
#1 |
![]() Hosting Scripti - Asp Super Hosting Scripti Birkaç özellikleri ben anlatayım; 1-) 1-) Şipariş formu,2-) İletişim Bölümü, 3-) Sayfaları Düzenleyebilme, 4-) Şiparişlere Admin Panelden Bakabilme, 5-) Alan Adı Sorgulama, 6-) Alan Adı Siparişlerine Admin Panelden Bakabilme, 7-) Ödeme Bildirimi, 8-) Ödeme Bildirimine Admin Panelden Kontrol Etme ve Onaylamak, 9-) Windows ve Linux web hosting paketlerini admın panelden duzenleyebilme, 10-) Müşteri Yönetimi, 11-) Hesap Bilgilerini Ekleyebilme, 12-) Sayfa Ekleme, 13-) Daha Fazlası için indirip kurun Smart Hosting Portalı V.1.0 BETA Kurulum: ayarlar.asp----> buradan veri tabanı yollarını değiştirin.(kesinlikle değişin hacklenirseniz karışmam.) gerekli ayarlamaları yapın. destekgonder.asp---->buradan satır 79 , satır 84 ,satır 91 ları kendinize göre değiştirin. Kullanıcı Adı: webmaster Şifre: 0123654789 yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra kurulum tamamdır. Önemli Açıklama:Portalı Kullanabilmeniz İçin Sizde tek Şart Arıyorum. tablolar/alt.asp kesinlikle değiştirilmeyecek.Yayımlayan firmanın isteğidir ve en azından bu scripti paylaşan arkadaşın emeğine değer diye düşünüyorum. NOT: Bazı bölümleri doldurmadan hata verebilir, bu yüzden tüm bölümleri doldurup devam edin hata almassınız.Sonradan ekliyorum bu notuda : yönetim panelinin çalışması için parent paths etkin kılmanız gerekli plesk ten yapılan bir ayar webdizinleri/proferances/ kısmında sanırım parent paths var onu aktif kılmanız gereklidir BİzZAT DEMOYU KEnDIM KURDUM KEDİME GÖRE EDİTLEDİM DEMO İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN |
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
| BLACK_EYES Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
younglover (06-09-2009)
|
|
|
#2 | |||||||||